Προφίλ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ!

Καλωσορίσατε στην κλινική μας, μια σύγχρονη οδοντιατρική κλινική, στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού, όπου τόσο εγώ, όσο και η ομάδα μου, καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Καθημερινός μας στόχος είναι να σας χαρίζουμε το όμορφο χαμόγελο που επιθυμείτε. Κύριό μας μέλημα, να κάνουμε τις επισκέψεις σας στο χώρο μας όσο πιο άνετες, ευχάριστες και φιλικές γίνεται.

Φιλοσοφία μας, η καθολική προσέγγιση του καθενός από εσάς, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και τη διατήρηση της στοματικής υγείας. Επιδιώκουμε τις μικρότερες δυνατές επεμβάσεις και θεραπείες. Θεραπεύουμε και παρακολουθούμε τόσο ενήλικες, όσο και μικρά παιδιά, αφού πιστεύουμε πως η στοματική υγεία και η καλή σχέση με τον οδοντίατρο πλάθεται και εξελίσσεται από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας.

Σε συνεργασία με το δερματολογικό τμήμα της κλινικής μας, αναλαμβάνουμε την αισθητική αναβάθμιση του προσώπου σας, τόσο με την αισθητική οδοντιατρική (οδοντική λεύκανση, όψεις, ολοκεραμικές στεφάνες κλπ), όσο και με την αισθητική δερματολογία (θεραπείες υαλουρονικού οξέως, botox, νήματα κλπ).

Θα χαρούμε να σας δούμε σύντομα στην κλινική μας και να συνεργαστούμε, με σκοπό να αναβαθμίσουμε το χαμόγελο και την αυτοπεποίθησή σας!

Με εκτίμηση,

 

 

 

Δρ Εβίτα Μ. Σιζοπούλου,
Χειρουργός Οδοντίατρος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Δρ. Εβίτα Μ. Σιζοπούλου φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2006 μέχρι το 2011.

Μετά την αποφοίτησή της, παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά προγράμματα στην Εμφυτευματολογία (σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Κολωνίας) και στην Αισθητική Οδοντιατρική (σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο UCL).

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λεμεσό από τον Οκτώβριο του 2012, όπου ασχολείται με όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής.

Παρακολουθεί συνέδρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό, με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ασθενείς της.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ

TESTIMONIALS

Τι λένε οι ασθενείς μας για εμάς;